Ekm

7-K sınıf rehber öğretmeni Müzeyyen Özçelik  rehberlik servisi ile işbirliği yaparak öğrencilerin daha sistemli çalışmasını sağlamak için  çalışma programı hazırladılar.

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Müzeyyen ÖZÇELİK, yaparak yaşayarak öğrenme ve öğrencilerin aktik katılımını sağlamak için Batıl İnançlar konusunda canlandırma çalışması yaptı.

Ekm

Teknoloji Tasarım dersi öğretmeni İlfet CULBAN, 7-F sınıfı öğrencileri ile atık malzemelerden ürün oluşturma çalışması yaptı.

Ekm

7-D sınıf rehber öğretmeni İlfet CULBAN, öğrencilerinden Rabia ÖKTEN´i evinde ziyaret etti. Rabia ÖKTEN ve değerli ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz özel eğitim öğretmenleri, 3 Aralık Engelliler Günü kutlama hazırlıklarına başladılar.

Ekm

7-L sınııf deneme sınavındaki başarısını pizza ile kutladı.

Ekm

Teknoloji Tasarım dersi öğretmeni İlfet CULBAN, geri dönüşüm bilincini geliştirmek için  7-L sınıf ile birlikte atık malzemelerden ürün oluşturdu.

Ekm

6-B sınıf rehber öğretmeni Sıdıka KÖMÜR öğrencileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Birlikte hareket etmek ve paylaşımı attırmak için yapılan etkinlik oldukça eğlenceli geçti.

Ekm

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi kapsamında ders öğretmeni Mehtap MERT ASLAN ve 6-E sınıf öğrencileri tarafından "Teknolojinin Etkileri" konusunda pano çalışması yapıldı.