Ock

7. sınıflar arası bilgi yarışmasının final oturumu 7D sınıf ile 7K sınıfının katılımıyla 15.01.2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Dürdane SÖNMEZ moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

Ock

7F, 7G, 7H, 7K ve 7L sınıfları arasında yapılan 7. sınıflar bilgi yarışmasının 2. oturumunun galibi  7K sınıfı olmuştur. 7K sınıfı 1. oturumda birinci olan  7-D sınıf ile yarışacak olup galip gelen sınıf okulumuz şube birincilerinin yarışacağı Genel Kültür yarışması finaline katılmaya hak kazanacaktır. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, katkılarından dolayı tüm sınıf öğretmenlerine ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür deriz.

Ock

7.sınıflar bilgi yarışmasının 2. oturumu saat 10.00´da okulumuz konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Dürdane SÖNMEZ moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. 2. oturuma 7F, 7G, 7H, 7K ve 7L sınıfları katılmıştır.

Ock

7A, 7B, 7C, 7D ve 7E sınıfları arasında yapılan 7. sınıflar bilgi yarışmasının 1. oturumunun galibi  7D sınıfı olmuştur. 7D sınıfı 2. oturumda birinci olan sınıf ile yarışacak olup galip gelen sınıf okulumuz şube birincilerinin yarışacağı Genel Kültür yarışması finaline katılmaya hak kazanacaktır. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, katkılarından dolayı tüm sınıf öğretmenlerine ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür deriz.

Ock

7.sınıflar bilgi yarışmasının 1. oturumu saat 10.00´da okulumuz konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Dürdane SÖNMEZ moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. 1. oturuma 7A, 7B, 7C, 7D ve 7E sınıfları katılmıştır.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Esra BEŞLİ destekleme ve yetiştirme kursu 6-C sınıfında "What´s the Time?" konusu ile ilgili çalışma yaptı.