May

2018 yılı ögretmenlerin iller arasında isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne başvuru duyurusu yayınlandı.Başvurular 5-11 haziranda gerçekleşecek.Atananlar ilişiklerini 29 hazirandan itibaren kesmeye başlayabilirler.

May

Başarılı öğrenci ve öğretmenlerin bir araya getirilerek deneyimlerinin paylaşılması, iyi örneklerin çoğaltılması ve öğrencilerimize çeşitli yönlendirici eğitimlerin verilerek geleceğin yazılımcılarına destek verilmesi amacıyla YEĞİTEK Genel Müdürlüğü tarafından 11-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Manisa’da FATİH Projesi Kodlama Kampı düzenlendi.

May

Okulumuz öğrencileri, 12 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen TÜBİTAK ´ın yaptığı sınavda Fizik, Kimya ve Biyoloji dallarında sınava katıldı.

May

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Prof.Dr.E.Rüya Özmen tarafından Haliliye ilçesindeki rehber ögretmenlere seminer verildi.

May

Pamukkale Kaymakamlığı Türkiye geneli tüm ortaokul öğrencilerine yönelik "Teknolojinin Bilinçli Ve Güvenli Kullanımı"  temalı resim yarışması düzenliyor.25 Mayısa kadar sürecek olan yarışmada ilk üçe girenlere farklı miktarlarda para ödülü verilecektir.

May

Tüm öğrenilerimizin katılması temennisi ile duyurulur.

May

Tüm idareci ve öğretmenlerimizin mebbis modülü üzerinden;öğrenci ve velilerimizinde bakanlığımız tarafından hazırlanan anketi 21/05/2018 ile 29/06/2018 tarihleri arasında ekteki bağlantıyı kullanarak doldurmaları okul müdürlüğümüz tarafından rica olunur.

May

“EBA Kod” 1.Robotik Kodlama Yarışması’nın son başvuru tarihi 7 Eylül 2018’dir.

Yarışma Türkiye genelindeki Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm resmi ve özel okullardaki ortaokul ve lise öğrencilerini kapsamaktadır.

Ayrıntılı bilgiye Yarışma Yönergesinden ulaşabilirsiniz.