ŞANLIURFA / HALİLİYE - Yenişehir Ortaokulu

Ekm

Okulumuz 5/G sınıfı öğrencisi Talha MOL, okçuluk yarışmasında, minik erkekler kategorisinde il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

29 Ekim 1923'te büyük bir coşkuyla ilan edilen Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutluyor; Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile millî egemenlik uğrunda mücadele eden herkesi rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz.

Ekm

Öğrencilerimizin akademik gelişimi için her türlü katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda tüm sınıf düzeylerinde düzenli olarak deneme sınavları yapıyoruz.

Ekm

"En Temiz Sınıf "projesi kapsamında yapılan denetimlerde 7. sınıflarda 7-D sınıfı 91 puan alarak birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Onları sevdiğimiz kadar yaşama haklarına da saygı duyuyoruz. Yenişehir Ailesi olarak bize emanet olan hayvan dostlarımız için semtimizdeki parklara bir kap mama ve su bıraktık. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.

Ekm

Tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sene başı toplantısı yapıldı.