ŞANLIURFA / HALİLİYE - Yenişehir Ortaokulu

Yenişehir Ortaokulu

Adres
ERTUĞRUL GAZİ MAH. 357 SK. YENIŞEHIR İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 1/2 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Ulusal ve uluslararası düzeyde sürekli gelişen eğitim sürecinde, üstün nitelikleri ile öncü, örnek bir kurum olmak.
Misyon
Gelişim ve değişim süreçlerine ayak uydurabilen, Ulusal kültürümüzle evrensel kültüre ve bilimselliğe varabilen, Atatürk ilke ve düşüncelerini özümseyen, Okuyan, sorgulayan ve çözüm üretebilen, Özgüveni gelişmiş, dürüst, duyarlı, sorumluluklarını bilen, İnsan haklarına dayanan, farklılıklara saygılı, Kendisi ve çevresiyle barışık, iletişimi güçlü, Spora ve sanata yaşamında yer veren, doğayı seven, Birden fazla yabancı dil becerisini etkin bir şekilde kullanabilen, Üst eğitim kurumları için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış aktif bireyler yetiştirmek.
Başlama:08:20 Bitiş:14:30
Ulaşım
Okulumuza Toplama Merkezinden 12 numaralı minibüs ile gelinebilir. Hayrunnisa Tıp Merkezi durağında indikten sonra 50 mt aşaığıda sağdadır.
24 metre yolu sağ tarafının Ertuğrul Gazi Mahallesi
Okulumuz Şanlıurfa Valiliğine yaklaşık 1.5 km mesafededir.