Etiket Sonuçları: özel eğitim

Kas

Özel Eğitim Öğretmenlerimizden Müslüm Bozkurt ve Esma Tasaz hocalarımız mevlit kandili münasebetiyle Özel Eğitim Öğrencilerine  lahmacun ısmarladılar.

Kas

Ekm

Özel eğitim öğretmenleri, öğrencilerine işbirliğini kavratmak için Beden Eğitim dersinde grup çalışması yaptılar.

Ekm

Özel eğitim öğretmenlerimiz öğrencilerin zihinsel gelişimini destekleyici  hafıza güçlendirme etkinlikleri yaptılar.

Ekm

Okulumuz özel eğitim öğretmenleri, öğrencilerde çevre bilincini geliştirmek için okul bahçesinde çalışma yaptılar.

May

Okul müdürlüğümüze tarafından okulumuz bünyesinde bulunan özel alt sınıf ögrencilerimiz için sınıflarının bulunduğu bahçeye öğrenci velilerinizin de katkısı ile kümes inşa ettik.Yapılacak olan kümede civciv,tavuk,horoz,tavşan ve güvercin gibi evcil hayvanlar temin edilerek özel öğrencilerimize hayvan sevgisi aşılanmaya çalışılacaktır.Evcil hayvanlar ile özel ögrencilerimize terapi uygulanılmaktadır.Katkılarından dolayı özel eğitim öğretmenlerimize teşekkür ederiz.