Etiket Sonuçları: özel eğitim

Ekm

Özel eğitim öğretmenleri, öğrencilerine işbirliğini kavratmak için Beden Eğitim dersinde grup çalışması yaptılar.

Ekm

Özel eğitim öğretmenlerimiz öğrencilerin zihinsel gelişimini destekleyici  hafıza güçlendirme etkinlikleri yaptılar.

Ekm

Okulumuz özel eğitim öğretmenleri, öğrencilerde çevre bilincini geliştirmek için okul bahçesinde çalışma yaptılar.

May

Okul müdürlüğümüze tarafından okulumuz bünyesinde bulunan özel alt sınıf ögrencilerimiz için sınıflarının bulunduğu bahçeye öğrenci velilerinizin de katkısı ile kümes inşa ettik.Yapılacak olan kümede civciv,tavuk,horoz,tavşan ve güvercin gibi evcil hayvanlar temin edilerek özel öğrencilerimize hayvan sevgisi aşılanmaya çalışılacaktır.Evcil hayvanlar ile özel ögrencilerimize terapi uygulanılmaktadır.Katkılarından dolayı özel eğitim öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Özel alt sınıf futbol takımı ile 7. sınıfların futbol turnuvası şampiyonu 7D sınıfı arasında futbol maçı yapıldı.

Nis

Okulumuzun özel eğitim öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü bir proje çerçevesinde özel öğrencilerimizin kullandığı bahçeye 10 adet zeytin fidanı ekildi.Okul müdürü,öğretmen ve öğrenciler ile birlikte zeytin fidanları ekildi.Öğrencilere ağaç ve doğa sevgisi aşılandı.Katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz...

Okulumuz özel eğitim öğrencileri Hipoterapi(Atla terapi) eğitimine katıldı.